Milani Cosmetics

Ett varumärke som vill ge det lilla extra - Milani Cosmetics erbjuder hög kvalitét, design och mycket färg! Milani erbjuder ett brett sortiment av skönhetsprodukter för att du enkelt ska kunna hitta dina favoriter, till ett plånboksvänligt pris.

Milani Cosmetics är ett färgsprakande Color Cosmetics märke grundat i Los Angeles och den största inspirationen kommer, så som namnet skvallrar en aning om, från det moderika och flärdfulla Milano i Italien. Det Italienska märket är en klass i sig, med nyanser som passar alla och produkter som ger dig det lilla extra. Milani Cosmetics erbjuder otrolig kvalitet för ett otroligt pris. Men ännu mer "wow" är deras produktportfölj: mängder av nyanser och fantastiska ingredienser och ger dig i princip allt du behöver för ögon, läppar, ansikte och naglar.

Milani Cosmetics är PETA-certifierade

Milani Cosmetics är certifierat av PETA och "The Leaping Bunny Program" som ett 100% Cruelty Free varumärke, vilket innebär att inga ingredienser eller produkter blir testade på djur. Det finns dessutom ett ökande antal produkter i sortimentet som är 100% Veganska vilket innebär att de är fria från animaliska ingredienser (t.ex. bivax)

"You'll find yourself in Milani Cosmetics. The very best version of you."

Spana in snygga nagellooks gjorda av Ina med nagellack från Milani här!