Oribe

Vi har många produkter från det populära hårvårdsmärket Oribe. Hos oss på Eleven hittar du Oribe Dry Texturizing Spray som är en torr hårspray med liknande effekter som ett torrschampo. Ett bra komplement som lämnar ditt hår nystylat i flera dagar. Här hittar du även det populära schampot Gold Lust Repair & Restore Shampoo och tillhörande balsam som ger dig ett glänsande, friskt och ungdomligt hår som doftar alldeles underbart!

Oribe Hair Care för alla män inte bara Oribe Peralta

Varumärket Oribe är populärt, inte att förväxla med den kände fotbollsspelaren Oribe Peralta. På tal om framgångsrika män så har Oribe en hel kollektion anpassad för just män som de kallar för Men's Edit. Här kan du bland annat hitta produkten Oribe Texturizing Spray som ger håret önskad volym och lång hållbarhet för frisyren.

Oribe hårprodukter historia

Oribe hårprodukter grundades av Oribe Canales tillsammans med Daniel Kaner och Tev Finger. De har tillsammans tagit fram en hårvårdsserie med högsta möjliga kvalitet när det kommer till både produktingredienser och resultat. Oribe hårprodukter rent av andas lyx och har tagits fram med hjälp av de absolut finaste ingredienserna ihop med den senaste teknologin för att sticka ut på marknaden.

Ingredienser i Oribe hårprodukter

Oribe hårvårdsprodukter innehåller många fördelaktiga ingredienser, bland annat jasminolja som förebygger torr och kliande hårbotten. Svartvinbärsfröolja som tillsammans med Omega 3 och Omega 6 återfuktar och stärker håret. Arganolja ger håret glans och motverkar frissigt hår samt skyddar den mot solens UV-strålar. Sheasmör innehåller F-vitamin vilket återfuktar och ger ökad mjukhet och lyster, till torrt och skadat hår. Eleven erbjuder alltid fri frakt på alla Oribe produkter!

Oribe Sverige hårprodukter

Oribe Hair Care är ett lyxigt varumärke som har blivit välkänt på marknaden för sin förmåga att ge dig ett friskare hår. Hårprodukter från Oribe innehåller ett flertal verksamma ingredienser som påverkar ditt hår på olika sätt. Oribe Signature Complex skyddar ditt hår från oxidativ stress, nedbrytning av det naturliga keratinet, förtidigt åldrande och skyddar dessutom ditt hår från uttorkning. Du hittar Oribe Sverige sortiment hos Eleven med allt från schampo, balsam och lyxiga oljor till inpackningar för ditt hår.

Oribe produkter signaturdoft

Oribe är ett banbrytande, innovativt varumärke och Oribe produkter fortsätter att briljera med nya produkter. Deras unika doft är signaturdoften Cote d’Azur som är en ljuvlig blandning av frisk doftviska, italiensk bergamott och varmt sandelträ. Signaturdoft droppas ner i alla deras hårvårdsprodukter och knyter på så sätt samman hårvårdsserien på ett fint sätt. Hitta dina Oribe produkter hos Eleven och beställ med fri frakt!

Oribe Gold Lust kollektion

Oribe Gold Lust är en underbar kollektion skapad för att ge ditt hår nytt liv. Hos oss hittar du åtta populära produkter från kollektionen, bland annat Oribe Gold Lust Pre-Shampoo Intensive Treatment som återupplivar skadat hår. Den återfuktar intensivt och hjälper till att återställa fuktbalansen i ditt hår. Köp din favorit från kollektionen hos Eleven med fri frakt och snabb leverans. Vi erbjuder dessutom alltid fria returer om du skulle ångra ditt köp.

Oribe Gold Lust Nourishing Hair Oil - ett mirakel för håret

Har du problem med ett torrt och livlöst hår? Oribe Gold Lust Nourishing Hair Oil är en lyxig olja som återställer hårets fulla glans samtidigt som det är en väldigt lätt olja som inte tynger ner håret. Ett mirakel för torrt, skadat, färgat och livlöst hår. Oljan är fri från parabener och natriumklorid, och går bra att använda i både färgat och keratinbehandlat hår.