Philip B

Philip B. har som Hollywoods främsta hårbehandlingsexpert har fått internationellt pris för hans visionära tillvägagångssätt för hår, hårbotten och kroppsvård. Hans prisbelönta blandningar är baserade på rena botaniska ämnen och eteriska oljor.

Varje produkt är designad att väcka en känsla - värme, kyla eller fräschhet - samtidigt som de ger ett skimmer och gör håret glansigt och lättarbetat. Alla Produkter från Philip B innehåller precis den mängd extrakt som behövs för att verka vid förstabehandlingen. Produkterna från Philip B andas enkelhet och stil samt finns anpassade till alla specifika behov.

Efter att ha upptäckt att hårt skadat hår svarar väl på de lugnande egenskaperna hos olika botaniska oljor skapade L.A.-baserade stylist Philip Berkovitz hemmagjorda ”botmedel” för sina kunder. Den överväldigande efterfrågan på hans handgjorda kurer drev honom att lansera sitt märke med parabenfria, växtbaserade schampon, balsam och behandlingar 1991. Till skillnad från produkter som innehåller spår av naturliga extrakt, har Philip B linje höga doser av växt-, nött- och blommoroljor som lindrar irriterade hårbotten och stärker håret på bara några få användningstillfällen.
Filtrera