Rodial

Rodial är en serie mycket effektiva hudvårdsprodukter som behandlar specifika problem – fina linjer och rynkor, pigmentfläckar, celluliter och hudbristningar. Rodial är ett lyxigt alternativ för dem som vill behålla sin ungdomlighet utan kirurgisk hjälp.

Hos eleven hittar du hudvård, kroppsvård, makeup och sminktillbehör från Rodial. En stjärnprodukt är Rodial Dragon's Blood Hyaluronic Mask, en superfuktigvande ansiktsmask som rengör huden på djupet och ger ditt ansikte en strålande glow! EN annan populär produkt är Rodial Super Acids X-Treme Hangover Mask som är en trippelverkande lermask som är djuprengörande, exfolierande och vårdande. Det är bara två av Rodials populära produkter – upptäck Rodials sortiment och hitta din egen favorit!

Historia och kuriosa om stjärnmärket
Rodial grundades av Maria Hatzistefanis som fick idén till Rodial när hon skrev för ett grekiskt modemagasin. Då fick hon upp ögonen för det som skulle bli Rodial och hennes framtid: Att många vill se snabba resultat och lockas av kosmetisk kirurgi men undviker gärna drastiska ingrepp. När hon 1999 valde att börja arbeta med hudvård var det varuhuset Fenwick i London som först började sälja Rodial. Men hennes genombrott kom när även Harrods och Harvey Nichols tog in Rodial i sortimentet.

Rodial har blivit det självklara valet för många kändisar som kräver det absolut bästa av sin hudvård. Rodials hängivenhet för att bevara skönheten och ungdomen hos din hud har gjort att Rodials produkter har erkänts som 'mirakelarbetare' hos kändiseliten. Bland dem som använder och älskar Rodials produkter hittar du Katie Holmes, Jessica Simpson, Paris Hilton, Gisele, Uma Thurman, Eva Longoria och Eva Mendes.