Sisley

Sisley är ett fransk familjeföretag som sedan över 40 år tillbaka har levererat hudvård, makeup och doft av högsta klass och med en lyxig, exklusiv känsla. Idag är det ett av världens mest ledande och prestigefulla märken inom just high-end-kosmetik och går att finna i över 90 länder världen över. Sisley's expertis och forskning är världskänd när det kommer till både ansikts- och kroppsvård, och deras kompletta sortiment omfattar högkvalitativa produkter som möter alla hudtyper och behov; makeup-rengöring, fukt, anti-age, solskydd, schampo, brun-utan-sol - listan kan göras lång.

Sisley grundades 1976 av entreprenören och visionären Hubert d'Ornano, vars vision var att skapa ett skönhetsmärke där man använde sig av det allra bästa hos växter och eteriska oljor kombinerat med teknologi i framkant för att få fram bästa möjliga produkter, så kallad fytokosmetologi. Konceptet hade vid den tiden inte nått Europa än, och gjorde Hubert till en pionjär inom ämnet. Alla Sisley's produkter går igenom en lång utvecklingsprocess och lanseras inte på marknaden förrän den gått igenom och klarat alla kvalitéts- och säkerhetstest, t.ex så tog deras lyx-serie Sisleÿa 10 år att utveckla, och innehåller över 50 aktiva ingredienser.

Samma expertis som använts för att ta fram Sisley's fantastiska hudvårdsprodukter har man också tagit nytta av när man valde att även lansera sin underbara makeup-serie. Makeup har man liggandes på huden i princip varje dag och hela dagen lång. För att kunna bibehålla hudens fuktbalans och komfort samt hjälpa huden att bättre stå emot yttre påfrestningar har Sisley utvecklat en vid, innovativ serie av makeup-produkter där färg och form inte behöver kompromissa med hudvård eller avancerad teknologi. Botanisera bland vackra läppstift, en mängd olika foundations och underbara lyxiga highlighters för att bara nämna några, och upplev de hudvårdande fördelarna de för med sig.

Vare sig du endast är ute efter en vanlig, återfuktande dagkräm, avancerad anti-age, ett rouge eller en mjukgörande handkräm, så har Sisley något för dig.

Makeup från SisleyHudvård från SisleyDoft från Sisley