Stella McCartney

Stella McCartney är en internationellt känd designer av både mode, accessoarer och dofter. Hon har varit chefsdesigner hos Chloé, samarbetat med både Adidas och H&M, och skapat kollektioner inom mode och parfym. Hos Eleven hittar du ett fint urval av de bästa dofterna från Stella McCartney Stockholm. Vi håller ständigt låga priser på våra produkter, och bjuder alltid på fri frakt och fria returer så att du kan shoppa utan press.

Stella McCartney Adidas samarbete

Vem är Stella McCartney? Stella McCartney är dotter till Beatles-legendaren Paul McCartney och hans fru Linda McCartney. Stella blev tidigt intresserad av mode och design och har studerat på det prestigefyllda brittiska universitetet Central Saint Martins College of Art and Design, som också har utbildat storheter som John Galliano och Alexander McQueen. Stella McCartney Adidas är ett av hennes uppmärksammade samarbeten.

Shoppa Stella McCartney parfym hos Eleven

Hos Eleven hittar du det bästa bland Stella McCartney parfym. Stella är den första parfymen från varumärket och en doft med få ingredienser, vilket skapar en enkelhet och renhet. Som basnot finner du tung amber som blandas med ros i både topp- och hjärtnoter. Doften rundas av med spår av fräsch mandarin och apelsin. När du handlar Stella McCartney parfym hos Eleven bjuder vi alltid på fri frakt.

Stella McCartney helt vegansk

Stella McCartney är aktiv djurvän och vegetarian sedan många år tillbaka. Hennes kollektioner är helt veganska, både vad gäller mode och dofter. Ingredienserna är inte testade på djur och varken kläderna eller parfymerna är tillverkade av något animaliskt material. Stella McCartney hoppas på så sätt sprida sina värderingar till fler varumärken inom mode- och skönhetsbranschen.

Barndomens dofter hos Stella McCartney

Även i samarbetet med Adidas har Stella McCartneys engagemang lyst igenom. Kollektionerna är hållbart producerade och har miljötänket i fokus. På samma sätt representerar Stella McCartneys parfymer kvinnan av idag: modern, medveten och sofistikerad. Stella McCartney har kombinerat mode med parfym när hon har lanserat flera doftförpackningar med ett specifikt mönster, Stella Print, som också återfinns i hennes modekollektioner. Inspiration till sina rosbaserade dofter hämtar hon från den engelska rosen, hennes absoluta favorit bland blommiga dofter, som påminner henne om barndomen på en engelsk farm.

Stella McCartney POP

Även i parfymen Stella McCartney POP går blommiga rosdofter och tunga noter av sandelträ igen. Hos Eleven kan du dessutom köpa duschcremen från samma serie. Stella McCartney skapar dofter som unika på så sätt att de både är trendiga och eleganta på samma gång. Beställ din nya doft direkt, vi garanterar alltid snabba och säkra leveranser.

Stella McCartney Poeny

Stella McCartney Poeny har fortfarande hjärtat i den engelska trädgården men den här doften tar ett steg åt sidan från rosornas värld och blandar den tunga doften från pion med mystisk ambra och exklusiv patchouli. Resultatet blir en blommig doft som på samma gång är eldig och jordnära. Toppnoterna kommer från fresia och mandarin, vilket ger doften ytterligare glöd och krydda. Köp din Stella Poeny redan idag på eleven.se!

Hitta din Stella McCartney favorit hos Eleven

Stella McCartneys parfymer är mycket omtyckta och passat till kvinnor i alla åldrar - prova din nya Stella McCartney doft redan idag! Dofterna uttrycker kärleken till naturen med hjälp av en utsökt blandning av feminina blomdofter och maskulina noter som amber, sandelträ och patchouli. Dofterna är tidlösa och varmt inspirerande. Välkommen till Eleven för att hitta din nya favorit!