Vera Wang

Vera Wang är en amerikansk designer med kinesiskt ursprung som främst är känd för sina bröllopskollektioner, Vera Wang weddingdress, samt på senare tid även för sina parfymer. Vera Wangs bröllopskläder är mycket romantiska och fantasifulla skapelser medan dofterna präglas av feminina dofter i enkla, stilrena parfymflaskor. Hennes kollektioner är alltid något utöver det vanliga, både vad gäller brudklänningar och de olika doftserierna. Hos Eleven kan du hitta ett bra urval av de mest populära dofterna.

Vera Wang parfym

Vera Wang är förespråkare för kvinnlighet och romantik, något som återkommer i all Vera Wang parfym. Hennes berömda klänningar och dofter har blivit mycket populära bland Hollywoods kändisar. Vera Wang Princess är en parfym som passar perfekt till det romantiska och kvinnliga bröllopstemat. Doften lanserades 2006 och har toppnoter av äpple, vattenlilja och aprikos samt tränoter och vanilj i basen.

Vera Wang Wedgwood

Vera Wang Wedgwood är ett unikt samarbete mellan den kända porslins- och glastillverkaren Wedgwood och Vera Wang. Den berömda designern har tidigare både varit moderedaktör på tidningen Vogue och chefsdesigner hos Ralph Lauren. Vera Wang Wedgwood produkter består av vackra, klassiska serviser i benporslin och dekorativa glasföremål, som liksom parfymerna genomsyras av tidlös elegans. Hos Eleven hittar du tidlösa och eleganta Vera Wang parfymer.

Köp din Vera Wang parfym hos Eleven

Den första Vera Wang parfymen lanserades år 2002 och idag finns det ett tjugotal dofter på marknaden, flera av dem har ett bröllopstema. Hos Eleven har vi samlat några av de mest omtyckta. När du handlar hos oss bjuder vi både på fri frakt och fria returer, allt för att det ska vara enkelt för dig att shoppa.

Vera Wang Embrace serien

Helt i linje med kärleksbudskapet från Vera Wang Stockholm ligger parfymserien Embrace. Vera Wang Embrace spinner vidare på kärlekstemat och parfymen förmedlar känsla, sinnlighet och intimitet. Embrace kommer i en serie om fyra dofter: Green Tea & Pear Blossom, Rose Buds & Vanilla, Periwinkle & Iris och Marigold & Gardenia. Embrace Green Tea & Pear Blossom har toppnoter av grönt te och bergamott, hjärtnoter av pion och apelsinblomma och basnoter av sandelträ och mysk. Köp dina favoriter från Vera Wang hos Eleven eller skaffa dig nya!

Embrace Rose Buds and Vanilla

Vera Wang Embrance Rose Buds and Vanilla lanserades 2015 och toppnoter är apelsin, mandarin och rosor. Hjärtnoterna består av cyklamen, iris och magnolia och basen utgörs av mysk, vanilj och sandelträ. Med Vera Wang Periwinkle and Iris kan du drömma dig bort i ett mjukt moln av vanilj socker och grädde, som ligger i doftens bas. Mittnoter är iris, snäckskal och jasmin, toppnoter bergamott och mandarin.

Dofta som en blomma med Vera Wang Marigold and Gardenia

Embrace Marigold and Gardenia är en blommig, träig mysk-baserad damdoft från Vera Wang, som lanserades 2016. Med fruktiga toppnoter av mango och melon, hjärtnoter av ringblomma och gardenia samt basnoter av kardemumma och sandelträ ger denna doft dig en ljuvlig stil av lekfull elegans. Här hos Eleven hittar du även flera av dofterna som Body Mist, som är en lättare typ av doft än Eau de Toilette och Eau de Parfum.

Embrace: French Lavender and Tuberose

Den senaste doften i Embrace-serien från Vera Wang är French Lavender and Tuberose. Med mousserande mandarin som toppnot, tuberos och fransk lavendel i hjärtat, och kakaobönor och vanilj i botten för doften tankarna till stunder värda att minnas. Doften hedrar de traditionella Vera Wang parfymerna, men tillsätter en ny touch av fruktighet och fräschör.