Bamford

Bamford är en livsstil och står för lyx, lugn, renhet och tidlöshet. Det engelska hud- och spamärket från 2006 har tagit fram produkter av högsta kvalitet för att skapa naturlig ansikts- och kroppsvård som tar hand om din hud på allra bästa sätt. Alla produkterna är utvecklade och producerade i England med naturen som inspiration. De ekologiska produkterna innehåller över 80% ekologiska ingredienser.

Som en extra kvalitetsstämpel är majoriteten av produkterna certifierade av Soil Association, det ledande och mest strikta certifieringsorganet i England. Utöver ansikts- och hudvården har Bamford även skapat en underbar ljus- och doftserie. Doftljusen är gjorda av 100% naturligt vax och kommer i vackert handblåst glas. Alla produkterna används även i behandlingar på prisbelönta The Bamford Haybarn Spa i Cotswolds, England.

Hos Bamford använder man sig endast utav de finaste ekologiska ingredienser för att skapa högkvalitativ hud- och kroppsvård. Forskare har sökt sig igenom naturens utbud och valt ut aktiva ingredienser som tar hand om även den mest delikata huden. I hjärtat av Bamfords samansättningar är en signaturblandning av aromatiska eteriska oljor utvalda för deras utsökta doft och välgörande egenskaper.

Skincare | Body Collections | Room Fragrances & Candles