Rituals

Rituals kommer från Holland och erbjuder allt från avslappnande doftljus och badskum till lyxiga duschkrämer och Rituals handkräm. Deras produkter är otroligt väldoftande och populära, inspirerade av visheten i forna österländska traditioner. Rituals underlättar för dig att varva ned och omvandlar vardagsrutiner till mer meningsfulla stunder – eller ritualer. Unna dig själv en stund av avkoppling eller lyx, med exklusiva och prisvärda produkter från Rituals!

Rituals har olika hudvårds- och kroppsvårdsserier med olika dofter och inriktningar, noggrant utvalda och skapade av världens främsta parfymörer. Upptäck Rituals parfym och breda sortiment som The Ritual of Sakura, The Ritual of Dao, The Ritual of Laughing Buddha, The Ritual of Ayurveda, The Ritual of Hammam, The Ritual of Samurai, The Ritual of Namasté och The Ritual of Jing. Alla deras produkter – så som duschkräm, duschskum, badskum, handtvålar och doftljus – har olika dofter och påverkar våra sinnen på olika sätt, eftersom doftar har en stor inverkan på oss. Kanske behöver du mer energi eller en mer avslappnad känsla? Upptäck sortimentet från Rituals för att hitta din favoritprodukt som passar efter olika humör.

Rituals har en enkel idé – skapa speciella stunder av välbefinnande i dina dagliga rutiner med lyxiga, avslappnande produkter. Ta dig tiden att reflektera över de små sakerna i livet, och berika dem med lyx, det är vad Rituals handlar om.

Rituals parfym

Rituals parfymer är inspirerade av Orienten och är exotiska och lyxiga. De har utvecklats av världens ledande parfymer och framställts i Paris. När du använder Rituals parfymer så förs du bort till en annan plats samtidigt som dina sinnen stimuleras. Bland Rituals parfymer för kvinnor hittar du allt från blommiga doftnoter, till varmare noter som får dig att tänka på stjärnfyllda nätter och ljuvligt doftande trädgårdar. Lyft ditt humör och hitta din personliga doft bland Rituals parfymer. Rituals har även parfymer för män som ger en speciell dragningskraft. Parfymerna har utvecklats av världens ledande parfymerier och återspeglar doften av manlighet. 

Rituals har även kroppsparfymer som ger ett lyft för både kroppen och sinnet. Kroppsparfymerna ger en diskret doft från topp till tillsammans med en dos humörhöjande energi. Du kan även använda Rituals parfymer för att spraya på kläder och sänglinnen. 

Rituals parfymer och kroppssprayer är perfekta som gåvor för alla tillfällen. Många av Rituals parfymer finns även i reseformat så att du kan ta med den överallt. 

Rituals gåvoset

Skäm bort dig själv eller någon du tycker om med ett lyxigt gåvoset från Rituals. På Eleven hittar du gåvoset i fler olika dofter som bland annat The Ritual of Sakura, The Ritual of Happy Buddha, The Ritual of Dao, The Ritual of Hamam och The Ritual of Ayurveda. Oavsett vilket serie du föredrar så finns det flera fina gåvoset från Rituals hos oss på Eleven. Det finns större gåvoset som innehåller allt du kan önska med duschskum, kroppsskrubb, kroppskräm, doftspray, doftljus och handtvål. En riktigt lyxig gåva för hela kroppen. Eller så föredrar du ett litet mindre gåvoset med lite färre produkter som en duschskum, kroppsskrubb och kroppskräm. Det finns gåvoset för alla smaker och budgetar, så att du kan hitta exakt det gåvoset från Rituals som du är ute efter. Det finns även Rituals gåvoset för personen som ständigt är på resande fot med duschskum och kroppskräm anpassat för resan. Eller kanske överraskar du dig själv med ett lyxigt gåvoset?

Även män gillar att bli överraskade med ett gåvoset från Rituals. Det finns därför flera olika typer av gåvoset från Rituals även för män. Även de finns i olika storlekar. Ett större set som innehåller två olika duschskum, en kroppskräm och en rakkräm. Detta speciella gåvoset för män är den perfekta starten på dagen. Det finns även Rituals gåvoset för män som innehåller Rituals parfym. Dessutom finns det ett gåvoset för för resan med allt han behöver för att få till den perfekta rakningen på resande fot. 

Förutom att att själva innehållet i Rituals gåvo-set med härliga produkter för hela kroppen, så är även askarna de kommer i fantastiskt vackra. Du kan lätt ge asken nytt liv efter att produkterna tagit slut och använda den för att förvara foton, brev eller andra föremål. Bara din fantasi sätter gränser för vad du kan använda askarna till.

Rituals duschskum

Börja din dag med ett lyxigt duschskum från Rituals. Alla duschskum från Rituals har en gele-liknande formula när du först får ut den ur förpackningen. Genom avancerad teknologi förvandlas gelen sedan till ett silkeslent skum när den kommer i kontakt med vatten. Du använder Rituals duschskum genom att trycka ut en liten mängd gel i handen. Låt den komma i kontakt med vatten så får du ett härligt duschskum som ger dig den bästa starten på dagen — varje dag. För bästa resultat smörj in kroppen efter duschen med den exklusiva och fylliga kroppskrämen från samma ritual. På Eleven hittar du duschskum från fler olika serier.