Vita Liberata

Alyson Hogg är grundaren för det fantastiska märket Vita Liberata, och sedan det tillkom på marknaden år 2003 så har det tagit världen över med storm. Hon ville skapa en helt ny brun-utan-sol som gemen man inte stött på tidigare. Alyson hade testat allt och lite till utav det som erbjöds, och kände inte riktigt att någon levde upp till hennes förväntningar - varken när det kom till doft, färg eller konsistens. Hon tog därför saken i egna händer och skapade bra och trevliga produkter, utan någon kompromiss. En revolutionerande kemi och en kvinnas touch var ingredienserna för det vinnande konceptet, och det tog inte lång tid innan märket växte sig riktigt stort.

Teamet bakom Vita Liberata laget är passionerade och duktiga experter inom hudvård och brun-utan-sol produkter. Från deras irländska bas har de skapat världens första luktfria brun utan sol, och deras unika Odour Remove-teknik finns nu i alla deras produkter. Vita Liberatas produkter är fria från parabener, parfym, alkohol och övriga ingredienser som kan vara tveksamma. Varumärket har dessutom har blivit det självklara valet för några av världens främsta spa så som George V Paris, St Regis, Viceroy, Ritz-Carlton och Burj Al Arab.

Ingredienserna i Vita Liberata är naturliga, certifierade ekologiska och innehåller också Ecocert godkända extrakt. Detta märket ger en hudvårdande behandling samtidigt som en härlig solbränd hud, vilket ger dig en felfri hud finish som kombinerar naturlig färg, sammetslen hud och långvarig fukt utan solens skadliga strålar. Vita Liberata har tagit skönhetsvärlden med storm och har massor av fans över hela världen, och säljs idag i över 26 länder. Några kändisar som verkligen älskar märket är Gwyneth Paltrow, Sofia Vergara, Rita Ora och Ellie Goulding.